вівторок, 05 листопада 2019 15:53

Кіану Рівз знайшов другу половинку, яку в мережі охрестили "нестандартною"
5

Кіану Рівз з Олександрою Грант
Фото: 24tv.ua
Кіану Рівз з Олександрою Грант
Кіану Рівз з Олександрою Грант
У 1998 році у актора зав'язався роман із актрисою Дженіфер Сайм. У 2001 вона трагічно загинула
У 1998 році у актора зав'язався роман із актрисою Дженіфер Сайм. У 2001 вона трагічно загинула

Голлівудський актор Кіану Рівз після багатьох років самотності почав нові стосунки. Обранницею стала 46-річна скульпторка та художниця із Лос-Анджелеса Олександра Грант.

Кіану Рівз має мільйонну армію шанувальників, тому жінка одразу привернула до себе увагу та стала об'єктом для обговорення, повідомляє 24tv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали топ-10 найгарячіших фото Кіану Рівза

Артистці в мережі вже встигли приписали "нестандартність" через незвичну зовнішність. Вперше пару помітили 2018-го під час вечері на світському заході. Відтоді їх часто помічають на різноманітних вечірках.

Попри те, що Кіану не любить світські виходи, на фото з Олександрою виглядає щасливим та усміхненим. Нові стосунки зародилися під час написання книги Ode to Happiness ("Ода щастю". - Gazeta.ua), яка вийшла 2011-го. Через декілька років вони знову зустрілися, аби заснувати невеличке видавництво.

Ківз ще ніколи не був одруженим. 1998-го почав зустрічатися з актрисою Дженніфер Сайм. Через рік у пари народилася дівчинка, та дитина померла в утробі матері через тромб у пуповині. Пара не змогла пережити трагедію й розійшлась.

За 1,5 року 28-річна Дженніфер Сайм загинула в автокатастрофі, після цього нещасного випадку Кіана Рівза більше ні з ким не бачили.

Актор ніколи не потрапляв у скандальні ситуації, а значну частину коштів віддає на благодійність.

Зараз ви читаєте новину «Кіану Рівз знайшов другу половинку, яку в мережі охрестили "нестандартною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі