вівторок, 14 листопада 2017 16:31

Кевін Спейсі у реабілітаційному центрі ходить з м'якою іграшкою та їздить верхи
6

Кевін Спейсі
Кевін Спейсі
Кевін Спейсі
Кевін Спейсі
Кевін Спейсі

Актор Кевін Спейсі проходить лікування у реабілітаційному центрі клініці The Meadows у Арізоні.

Зірка "Карткового будиночка" попався на очі папараці під час прогулянки.

У жовтні зірку звинуватили у сексуальних домаганнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото квартири, де Кевін Спейсі влаштовував шалені вечірки з хлопцями

Реабілітаційний центр, в якому знаходиться зірка свого часу допоміг побороти сексуальну залежність Тайгеру Вудсу, Девіду Духовни та Майклу Дугласу. Лікування на місяць коштує $28,000. Пацієнти отримують терапію у вигляді прогулянок спеціальним колом на сході сонця, спілкуються з тваринами, які мешкають на території, плавають у басейні олімпійського розміру, займаються йогою, катаються на конях та мають ліміт у 15 хвилин у використанні мобільного телефону та комп'ютера на день. Дотримуються жорсткого дрес-коду та заборони на куріння.

В цьому ж закладі проходить терапію і продюсер Гарві Вайнштейн.

45-денний курс від сексуальної залежності включає групову та індивідуальну терапію, йогу, заняття мистецтвом, іпотерапію. У клініці заборонені предмети розкоші, натомість пацієнти можуть носити з собою іграшкового ведмедика, щоб не втрачати у собі "внтурішню дитину".

Поліція розслідує випадок, про який повідомив анонім, коли у 2008 році на нього Спейсі здійснив сексуальний напад на території своєї власної квартири.

Актор із серіалу "Стартрек" Ентоні Репп звинуватив Спейсі у сексуальних домаганнях 1986-го, коли Репп було 14 років, повідомляє Sky News. За словами Спейсі, він був напітпитку і не пам'ятає, як домагався хлопця.

Зараз ви читаєте новину «Кевін Спейсі у реабілітаційному центрі ходить з м'якою іграшкою та їздить верхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі