понеділок, 13 листопада 2017 19:05

У мережі з'явилися фото квартири, де Кевін Спейсі влаштовував шалені вечірки з хлопцями
6

У мережі з'явились фото квартири у Лондоні, в якій Кевін Спейсі влаштовував вечірки. Подробицями гулянок поділились сусіди зірки з виданням MailOnline.

Спейсі, який зараз проходить лікування у реабілітаційному центрі у клініці The Meadows В Арізоні, зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації.

За словами інсайдерів, Спейсі знімав дюплекс в багатоповерховому будинку з видом на Houses of Parliament та London Eye.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сценаристів вимагають переписати фінал "Карткового будинку"

Актор зробив ремонт у холостяцькому стилі і витратив багато грошей на дорогі меблі та театральні артефакти, які входять до його колекції.

Актор навіть вставив двері з англійського театру Олд Вік.

"Він міг зникнути і не показуватися роками, а потім ти його бачиш у чорній бейсболці Kangol. Він просив водія висаджувати його прямо навпроти дверей будинку. Він знімав парковку біля будинку, але я ніколи його не бачив. Іноді він міг пройтися пішки, як звичайна людина і спуститися у метро", - говорять сусіди.

"У нього були дикі вечірки і там було чимало випивки. На ці вечірки зазвичай ходили чоловіки, але ніколи не виникало проблем. Вони просто приходили дуже рано і часом спричиняли галас, мені здавалось, що хлопці 18-19 років приходили до нього через його славу. Я майже не бачив жінок", - переконаний сусід.

Актор із серіалу "Стартрек" Ентоні Репп звинуватив Спейсі у сексуальних домаганнях 1986-го, коли Репп було 14 років, повідомляє Sky News. За словами Спейсі, він був напітпитку і не пам'ятає, як домагався хлопця.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися фото квартири, де Кевін Спейсі влаштовував шалені вечірки з хлопцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі