середа, 03 листопада 2021 12:55

Кендалл Дженнер святкує 26-річчя. Найвідвертіші знімки супермоделі
14

Американська супермодель і телезірка Кендалл Дженнер 3 листопада відзначає 26-річчя. Зірка ретельно приховує особисте життя. Попри це, за Дженнер слідкують понад 197 млн підписників в Instagram, та й вона є однією з найобговорюваніших серед членів родини Кардаш'ян-Дженнер.

Gazeta.ua підготувала найгарячіші фото топмоделі.

Дженнер народилася у заможній родині - бізнесвумен Кріс Дженнер і легкоатлета Брюса Дженнера. У Кендалл є молодша сестра Кайлі, а також три рідні сестри по матері - Кім, Кортні і Хлої Кардаш'яни, і брат Роберт. З боку батька у Кендалл три брати - Бартон, Брендон і Броуді Дженнери, а також сестра Кейсі.

Зірка зізнавалася, що вважає себе бешкетним дівчиськом.

"Я сильно відрізняюся від усіх своїх сестер. Вони завжди гламурно одягалися та були в центрі всього. Частина мене любить це також, але водночас я люблю залишати своє життя приватним", - казала Дженнер в одному з інтерв'ю.

Американська топмодель Кендалл Дженнер відзначає 26-річчя
Фото: instagram.com/kendalljenner
Американська топмодель Кендалл Дженнер відзначає 26-річчя
Американська топмодель Кендалл Дженнер відзначає 26-річчя
Американська топмодель Кендалл Дженнер відзначає 26-річчя
Американська топмодель Кендалл Дженнер відзначає 26-річчя

Модель здобула популярність завдяки участі у реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян". За рік після виходу телепрограми вона підписала перший модельний контракт з агентством Wilhelmina Models. На той момент їй було 13 років. Два роки по тому дебютувала на подіумі, а у 19 років Forbes визнав її однією з найоплачуваніших моделей.

2010 року Кендалл після фотосесії з Ніком Саглімбені опинилася в центрі гучного скандалу через надвідверті знімки. Тоді 14-річна модель позувала майже голою. Та саме після цього юній зірці почали масово пропонувати співпрацю. Потім були зйомки для Teen Vogue, Paper і Teen Prom та інших глянців для підлітків.

10 листопада 2015 року Кендалл разом із американською топмоделлю палестинського походження Джіджі Хадід дебютувала на ювілейному показі Victoria's Secret в Нью-Йорку. Усе пройшло вдало, і наступного року вони відкривали щорічний показ Victoria's Secret Fashion Show, який відбувався в Парижі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівгола зірка "Кварталу" показала пікантні фото в день народження

Зараз зірка продовжує успішну кар'єру моделі: активно знімається в рекламних кампаніях та бере участь у показах. Її щорічний дохід за 2020 рік становив $97 млн за версією Forbes.

Британська топмодель 50-річна Наомі Кемпбелл і супермодель Кендал Дженнер відверто позували для V Magazine в образах total black.

Видання презентувало серію чорно-білих обкладинок нового номера, де з'явилися також голландська модель Імаан Хаммам та американська манекенниця Анок Яй. Фотографував Маріо Сорренті.

Зараз ви читаєте новину «Кендалл Дженнер святкує 26-річчя. Найвідвертіші знімки супермоделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі