четвер, 12 січня 2017 17:53

Кендалл Дженнер прокоментувала свої пластичні операції

Кендалл Дженнер прокоментувала свої пластичні операції

Зірка реаліті-шоу Кендалл Дженнер гостро реагує на критику - особливо, коли мова заходить про її зовнішність. Моделі постійно дорікають тим, що вона зробила ряд пластичних операцій і приховує це, але дівчина категорично заперечує чутки.

Чергова хвиля пліток виникла після того, як в мережі з'явилися знімки Кендалл і Кайлі, і уважні інтернет-користувачі звернули увагу, що губи сестер виглядають практично однаково. Кендалл, як і її молодша сестра збільшила губи. Кайлі встала на захист сестри, заявивши, що вся справа в макіяжі, але люди не повірили.

На сторінці свого офіційного додатку Кендалл Дженнер дала різку відповідь всім тим, кого її зовнішність так хвилює:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайлі Дженнер розкритикували за збільшені груди

"Це все настільки вимотує. Навіщо мені, моделі, взагалі знадобилося б перекроювати обличчя? Це не має ніякого сенсу. Це просто безглуздя, іноді мені здається, що люди просто хочуть мене образити. Я навіть ніколи не користуюся олівцем для губ (якщо, звичайно, це не червона помада) - і коли я кажу "ніколи", я маю на увазі "ніколи". В основному я взагалі користуюся тільки блиском для губ. І раптом, після цих фотографій, всі починають обговорювати зміни в моїй зовнішності: "О Боже, Кендалл збільшила губи і зробила пластику - подивіться на її вилиці і ніс "! Що це взагалі таке?

Я знайшла цілу сторінку про нашу сім'ю, де нас тільки постійно критикують. Це не може не засмучувати: людина завела цілий аккаунт, тільки щоб принижувати інших. Люди часто забувають, що ми реальні люди, у нас теж є почуття і ми (здебільшого) робимо кожен день те ж, що і інші ".

Шанувальники продовжують порівнювати її зовнішність "до" і "після" і приходять до висновку, що модель їх обманює.

Зараз ви читаєте новину «Кендалл Дженнер прокоментувала свої пластичні операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі