четвер, 08 вересня 2011 12:16

Кейт Вінслет в журналі V перетворили на Елізабет Тейлор
7

Фото: Фото: V

Кейт Вінслет стала героїнею осіннього номеру журналу V. Актрису знімав культовий фотограф Маріо Тестіно, який нещодавно отримав приз як "натхненник року". Натхненницею Тестіно виступила Елізабет Тейлор (їй присвячено і весь випуск): сет був присвячений її знаменитим фотографіям та прикрасам. Зокрема, знаменитій перловій прикрасі La Peregrina, яку Річард Бартон подарував Тейлор на 37-ий день народження.

Зазначимо, що Кейт в цьому образі виглядала нітрохи не гірше за легендарну Клеопатру.

В інтерв'ю журналу актриса також розповіла, що з дитинства була впевнена, що стане актрисою.

"Я була дуже самодостатньою і самостійною дитиною. Вже в 9-10 років я знала, що стану актрисою. Моїх батьків ця резолюція, мабуть, приводила в замішання", - поділилася знаменитість.

Актриса зізналася, що не любить зніматися у постільних сценах: "Я ненавиджу їх! Я просто беру себе в руки, йду і говорю: "Ок, давай зробимо це". Нічого ж не зміниться, якщо почати хвилюватися з цього приводу або відкладати сцену. Згодна, це все досить дивно ... Можна, наприклад, заплутатися в простирадлах, і тоді ти просто повертаєшся і питаєш: "Якого біса ми тут робимо?".

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет в журналі V перетворили на Елізабет Тейлор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі