пʼятниця, 13 лютого 2009 14:39

Кейт Мосс вагітна (ФОТО)

Чутки про вагітність Кейт Мосс з"явилися місяць тому.

У визнаних моделей є маса принад, особливо струнка фігура. Але з плоскими формами абсолютно неможливо приховувати вагітність навіть на ранніх стадіях. Наприклад, живіт Кейт, що злегка округлився, журналісти побачили як мінімум метрів за сто. Втім, супермодель навіть і не прагне приховувати свої нові форми, а навпаки підкреслює їх облягаючими сукнями.

Скандальна модель раптово відмовилася від звичного розгульного способу життя. Зараз вона практично не вживає алкоголь і не так часто з"являється на вечірках.

Журналісти вже давно помітили, що Мосс поводиться трохи незвично. "Вона більше не турбується про фігуру, - говорять фотографи. - Часто харчується у фастфудах, які раніше обходила. Постійно гладить живіт. Проте палити не кинула". Також говорять, що в кінці минулого року Кейт підвищила платню своїй няньці, яка доглядає за її дочкою Лілою. Причому за умови, що в майбутньому її об"єм роботи збільшиться.

Появу Мосс в клубі Ivy, що раніше слугував їй чи не постійним притулком, вже можна розцінювати як неординарну. Втім, з чуток, саме тут Мосс і мала намір повідомити друзям видатну новину.

Батьком дитини, судячи з усього, є гітарист групи The Kills Джеймі Хайнс. З ним Кейт Мосс зустрічається вже півтора роки.

За матеріалами Topnews, Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс вагітна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі