середа, 16 квітня 2014 13:50

Кейт Міддлтон з чоловіком та сином дісталась Австралії
36

Фото: Reuters

Сьогодні герцогиня Кетрін, принц Вілльям і принц Георг прилетіли з Нової Зеландії до Австралії.

Королівська родина вирушила в Сіднейський оперний театр відразу після приземлення літака. Після прибуття на місце їм влаштували екскурсію по знаменитій гавані Сіднея, а потім Кетрін і Вілльям відвідали урочистий прийом на свою честь.

32-річна Кетрін була одягнена в яскраво-жовту сукн. від Roksanda Ilincic і бежеві черевки.

"Немає більш вражаючого місця для початку нашого першого візиту до Австралії, ніж легендарний Сіднейський оперний театр. Ми з Кетрін чекали цієї поїздки протягом дуже довгого часу, - сказав принц Вілльям на прийомі, - Австралія та її місцеві жителі завжди служили для нас прикладом впевненості, творчого таланту в мистецтві і спортивної майстерності".

Кейт і Вільям взяли в подорож свого сина Георга, який в тому ж віці, що і Вільям, коли вперше поїхав з Діаною за кордон. Вільям не втримався і згадав свою маму.

"Не варто навіть нагадувати, що моя мама була глибоко прив'язана до Австралії", - сказав принц.

Після прийому в Опері пара вийшла до численних присутніх зовні австралійців, які розмахували прапорами і тримали плакати. Монархи вирушили на човні через сонячну гавань до Адміралтейському дому.

Нагадаємо, зараз герцогиня Кетрін, принц Вілльям і принц Георг знаходяться в тритижневому турне, яке стартувало в Новій Зеландії.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон з чоловіком та сином дісталась Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі