середа, 11 жовтня 2017 11:16

Кейт Міддлтон вперше з'явилась на людях після новини про вагітність
20

Принц Вільям
Фото: Reuters
Кейт Міддлтон, принц Вільям та принц Гаррі
Кейт Міддлтон, принц Вільям та принц Гаррі
Кейт Міддлтон, принц Вільям та принц Гаррі
Кейт Міддлтон, принц Вільям та принц Гаррі

10 жовтня, в різних країнах відзначали Всесвітній день психічного здоров'я, який не могли залишити без уваги представники британської королівської сім'ї, оскільки присвячують цій темі частину своєї громадської роботи. Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі влаштували прийом у Букінгемському палаці, куди запросили людей, трудящих в сфері психічного здоров'я в Великобританії.

Герцогиня Кетрін після звістки про третю вагітність довгий час не виходила у світ, скасувавши всі заплановані появи на публіці через токсикоз, який мучив її . З цієї причини герцогиня Кембриджська навіть не змогла відвести принца Джорджа в школу в перший день нового навчального року.

Дружина принца Вільяма зустріла гостей в ніжно-блакитній мереживній сукні, яку доповнила чорним клатчем і туфлями. Її чоловік виступив перед присутніми з промовою, нагадавши про успіхи благодійних організацій, які допомагають у вирішенні проблем психічного здоров'я. Серед гостей прийому був британський актор Стівен Фрай, який теж взяв слово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон і принц Вільям чекають на третю дитину

Місяць тому на офіційній сторінці Кенсингтонського палацу в Twitter з'явився анімований фільм, присвячений психічному здоров'ю дітей, в якому знялася 35-річна герцогиня Кетрін.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон вперше з'явилась на людях після новини про вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі