вівторок, 13 вересня 2011 17:59

Катя Лель після пологів схудла на 15 кг

Російська співачка Катя Лель після пологів схудла на 15 кілограмів.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua в Ялті під час фестивалю "Крим мьюзік фест".

"Після пологів сильно поправилася. На дієту сіла в березні. За цей час скинула близько 15 кілограмів", - сказала вона.

"Мене тренує чемпіонка з фітнесу Наталія Проніна. Вона повністю контролює моє харчування і стиль життя. З нею я менше їм і більше займаюся спортом", - додала вона.

Спочатку співачка харчувалася лише вареним рисом. Потім додала в свій раціон варену рибу, яйця і овочеві супи.

"Дієти мені даються важко, бо дуже люблю солодке. Наталія мені не дає спуску, проте раз на тиждень дозволяє мені з'їсти тістечко чи шматок торту. Це дозволяє ночами не думати про солодке", - розповіла Катя.

Нагадаємо, що співачка народила доньку Емілію весною 2009 року.

"Зараз Емілії вже 2 роки. Няню не наймала. Її вихованням займається моя мама. Тільки рідна людина може дати дитині необхідну емоційну підтримку і любов. Жодна няня цього зробити не зможе", - сказала вона.

"Емілія любить співати і танцювати. Вона моментально схоплює мелодію і запам'ятовує слова. Вона практично не відходить від рояля і вже сама починає співати. Думаю, в майбутньому вона стане артисткою", - поділилась Катя Лель.

В Ялті співачка пробула 3 дні.

"В морі не купалася, бо вода дуже холодна. Не думала, що тут буде так холодно, тому взяла з собою лише літні речі. Добре, що в сумці знайшла шкіряну куртку. Вона мене рятує вечорами", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Катя Лель після пологів схудла на 15 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі