вівторок, 20 лютого 2007 16:30

Катя Лель виходить заміж

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  На зйомках фільму ”Мужчина и женщина” Катя Лель фліртувала з актором із масовки
На зйомках фільму ”Мужчина и женщина” Катя Лель фліртувала з актором із масовки

— Мені запропонували одружитися, — зізналася російська поп-співачка Катя Лель, 32 роки, кореспондентові "ГПУ" на зйомках кліпу "Мужчина и женщина" в київському торговельному центрі "Глобус". — Не знаю, яким буде весілля. Це може вирішитися в останній момент. У сукні чи без, хай навіть босоніж, яка різниця? Головне, що ми разом.

Із бізнесменом Ігорем співачку познайомили друзі два роки тому. Спочатку парочка не з"являлася на світських вечірках. Але торік Ігор знявся в Катиному кліпі "Я тебя люблю". І закохані перестали приховувати свою близькість.

Кліп "Мужчина и женщина" Катя Лель записала дуетом із російським співаком та депутатом московської міської думи від партії "Єдина Росія" Андрієм Ковальовим, 49 років. Торік вони зняли спільний кліп "Новогодняя".

— Жінки стають мамами, коли довго спілкуються зі мною, — в присутності журналістів казав співачці Ковальов і зазирав їй у вічі.

— Я буду рада двійні, — віджартовувалася Катя.

Музику та слова пісні написав вокаліст московської групи "Лазурний берег" Сергій Ревтов. Знімав відео 36-річний Семен Горов. На запитання, чому зйомки проходять у Києві, відповів:

— Бо я — киянин.

Пояснив, що глядач у новому відео побачить один день із життя жінки і один — із життя чоловіка.

— Чоловік — Андрій Ковальов — заробляє гроші, дивиться з друзями футбол, — веде далі. — А жінка — Катя Лель — дивиться з подружками серіали та ходить магазинами. Обоє весь день готуються до побачення, зустрічаються на вулиці і розходяться в різні боки. Виявляється, герої відео йшли на побачення до різних людей.

— Я за дві доби спала всього дві години, — жаліється співачка. — У сцені із життя жінки піднімала важкі гантелі. Втомилася і вже не була така бадьора, як вимагав від мене режисер. Тому цей епізод знімали аж до п"ятої ранку.

Зараз ви читаєте новину «Катя Лель виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі