четвер, 20 червня 2019 14:39

Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали доньку на відпочинку в Болгарії
6

Катерина Кухар і Олександр Стоянов

Одна з найвідоміших балетних пар України - Олександр Стоянов і Катерина Кухар - провели кілька романтичних тижнів у Болгарії і поділилися в Інстаграмі фото своїх вихідних.

У Болгарію подружжя їздило як журі на щорічний всеукраїнський конкурс. Приємні робочі дні поєднали з відпочинком, на який взяли свою молодшу доньку Настусю. Дати фестивалю збіглися з днем народження Олександра Стоянова, якому виповнилося 32. У свій день народження він у своєму Інстаграмі розмістив фото, на якому показав дочку.

Під час короткочасної відпустки Олександр і Катерина встигли виконати не тільки стандартну програму літнього відпочинку "сонце-море-пляж", але й відвідали замок в Бургасі, річку Ропотамо: "Це якась болгарська Амазонка! Річка Ропотамо протікає заповідником, названим на її честь. Потрапляєш сюди в спекотний день, і ніжна прохолода рятує від палючих променів сонця, а навколо сотні небачених птахів, усе пахне від кольорів, в річці плавають черепахи, а за деревами ховаються косулі. Будете в Болгарії - відвідайте з дітьми, всі будуть у захваті" - поділилася своїми враженнями від екскурсії українська прима-балерина Катерина Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Танців з зірками" вразила мережу пікантними знімками

Прем'єр Національної опери України Олександр Стоянов вражений болгарським замком Равадіно:

"Одна з визначних пам'яток, яку варто подивитися, замок Равадіно в Бургасі. Офіційна назва "Закоханий у вітер". Замок новий, був побудований буквально 20 років тому, але у нього дуже захоплююча історія. Його створив колишній силовик. Злі язики кажуть, що гроші він на замок заробив не найбільш чесним шляхом, за що був притягнутий до відповідальності, відбув покарання в місцях позбавлення волі, але коли вийшов, продовжив будівництво. Зведений замок на його особистим проектом, допомагали йому в будівництві сини. Замок незвичайний, в ньому цікаво поєднується і бароко, і готика, і казковість, і все це потопає в зелених парках зі ставком, скульптурами, павичами, які ходять по території ".

Катерина Кухар напередодні спектаклю "Жізель" знялася в незвичайній фотосесії. Завдяки їй можна подивитися, як би виглядала сучасна віліса з вистави" Жизель ", якби балетну постановку робили в наш час.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали доньку на відпочинку в Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі