пʼятниця, 18 листопада 2022 14:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Кароль зустрілася з дітьми-сиротами, евакуйованими з Краматорська: зворушливі кадри

Кароль зустрілася з дітьми-сиротами, евакуйованими з Краматорська: зворушливі кадри
Артистка Тіна Кароль зустрілася з дітьми-сиротами у швейцарському місті Берн. Фото: t.me/s/tinakarol

Артистка Тіна Кароль зустрілася з дітьми-сиротами у швейцарському місті Берн, куди їх евакуювали з Краматорська з-під російських обстрілів.

Спілкування з дітьми зворушило знаменитість. Про це вона розповіла у Telegram.

"Побачивши сьогодні дітей-сиріт (я дуже хвилювалась) зрозуміла, що мені не вистачає друзів і простого людського запитання: "А як ти?". Ми заповнювали анкету, як у школі колись: ім'я, прізвище, скільки років, день народження, улюблена тваринка, улюблена страва, хобі, побажання. Моя відповідь була такою: Тіна Кароль, 25.01, люблю кицьок та картоплю фрі, хобі: мріяти, бажання: справжніх друзів", – написала Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисниця Азовсталі "Пташка" виступить у фіналі "Голосу країни"

Виконавиця була приголомшена тим, як Швейцарія зустріла та прийняла малих українців. Країна надала спеціальне приміщення, де діти живуть. Також маленькі українці пішли до школи, їм надали усе необхідне для навчання та перебування у Швейцарії.

"Наша зустріч одразу розпочалася з пісень: з гімну України та "Україна – це ти", "Щедрик", "Добрий вечір тобі, пане господарю", "Ніч яка місячна". Я була приголомшена тим, що діти так багато знають українських пісень та ще й колядок. Ми малювали разом, співали разом, спілкувалися й ділилася одне з одним надією, мріяли про перемогу України. І ця перемога обов'язково близько! Заради наших дітей, заради майбутніх поколінь та є нашим моральним боргом перед ними", – сказала Кароль.

@tinakarol Юні та мужні діти з України! 💙💛 #тінакароль ♬ оригинальный звук - Тіна Кароль

Кароль уперше зустрілася з 9-річним Єгором, який під російськими обстрілами вів щоденник у зруйнованому Маріуполі Донецької області. Після його прочитання Кароль придбала хлопчику квартиру в Бурштині на Івано-Франківщині. І лише у вересні вони вперше зустрілися в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Кароль зустрілася з дітьми-сиротами, евакуйованими з Краматорська: зворушливі кадри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі