четвер, 17 листопада 2022 18:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Захисниця Азовсталі "Пташка" виступить у фіналі "Голосу країни"

Захисниця Азовсталі "Пташка" виступить у фіналі "Голосу країни"
Захисниця Азовсталі "Пташка" виступить у "Голосі країни-12". Фото: instagram.com/mad_birdie31

На сцену шоу "Голос країни-12", фінал якого відбудеться 20 листопада, вийде захисниця Азовсталі, парамедикиня Катерина "Пташка" Поліщук, яка тривалий час перебувала в російському полоні.

Під час активних бойових дій вона співала захисникам колискові в укриттях Азовсталі. І на сцені вокального шоу "Пташка" заспіває пісню "Спи, маленький козаче" із закликом до визволення військовополонених. Саме цю пісню вона виконувала на відеоролику з Азовсталі, який облетів увесь світ. Про її участь повідомило видання ТСН.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова розповіла про свою місію в грузинських "Танцях із зірками"

Також глядачі побачать виступи суперфіналістів із команд Олі Полякової, Потапа, Наді Дорфєєвої, а також команди "Другий шанс" народного тренера Андрія Мацоли та Олександри Заріцької. Прямий ефір проєкту відбудеться у спецформаті, який відповідає умовам воєнного часу, на одній зі знакових локацій у центрі Києва.

Звільнена з російського полону українська захисниця "Азовсталі" Катерина Поліщук із позивним "Пташка" розповіла про свого нареченого, який загинув у війні за Україну.

Катерина додала, що її коханий був справжнім воїном, напарником і другом. Саме завдяки йому вона сильна, непохитна і, незламна.

Зараз ви читаєте новину «Захисниця Азовсталі "Пташка" виступить у фіналі "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі