пʼятниця, 19 серпня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Босоніжки Кароль і вишиванка Горбунова: у Канаді виставили речі зірок на аукціон
10

Представники українського шоубізнесу візьмуть участь у благодійному онлайн-аукціоні.

Канадська благодійна організація Second Front Ukraine Foundation організовує міжнародний захід, отримані кошти з якого передадуть українським захисникам. Зокрема, ініціатива спрямована на збір коштів для 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Сухопутних військ України. На виручені гроші планують придбати для військових супутникові інтернет-станції Starlink та промислові дрони DJI.

Серед лотів боксерські рукавички з автографом Віталія Кличка, ексклюзивні босоніжки від Тіни Кароль, жовта сукня Насті Каменських, борцівське трико олімпійського чемпіона Жана Беленюка, капелюх Сергія Бабкіна, вишиванка Юрія Горбунова, унікальний вініл та худі від ONUKA, статуетка музичної премії YUNA, футболка з автографом DakhaBrakha, улюблене каченя найвідомішого сапера України пса Патрона та багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На підтримку ЗСУ: зірка "Кріпосної" влаштувала танці на пілоні

Загалом буде представлено 31 лот від українських зірок. Їхня початкова вартість становитиме від $100 до $500. Торги відбуваються до 23 серпня.

Гурт The Hardkiss виставив на аукціон лімітований вініл
Фото: instagram.com/secondfrontua
Співачка Тіна Кароль виставила на аукціон ексклюзивні босоніжки
Гурт Kalush Orchestra виставив на аукціон рожеву панаму
Пес-сапер Патрон віддає улюблену іграшку
Співачка Настя Каменських виставила на аукціон жовту сукню

Кожен, хто бажає долучитися та допомогти Україні, може робити ставки на онлайн-платформі на улюблені лоти та боротися за них з українцями Канади, США та України.

10 лотів розіграють на офіційному закритті аукціону в Торонто 23 серпня. Ведучим виступить Володимир Остапчук. Для українців, які робитимуть ставки у режимі онлайн, організатори проведуть трансляцію наживо на YouTube.

Кароль у перші дні війни вирушила за кордон, звідки допомагає Україні. Артистка не змогла залишити без уваги історію Єгора, який став відомий завдяки "Маріупольському щоденнику".

Співачка придбала хлопчику та його родині квартиру на Івано-Франківщині, повідомив фотограф Євген Сосновський, який прожив понад два місяці в заблокованому Маріуполі та певний час був поруч з Єгором.

Зараз ви читаєте новину «Босоніжки Кароль і вишиванка Горбунова: у Канаді виставили речі зірок на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі