середа, 04 травня 2011 18:18

Карла Бруні народить Саркозі двійню - ЗМІ

Карла Бруні народить Саркозі двійню - ЗМІ

Перша леді Франції Карла Бруні чекає на двійню. Малюки з'являться на світ восени. Ця цікава новина з захватом обговорюється таблоїдами з учорашнього дня. Чутки про цікавий стан Бруні курсують третій тиждень. І чергове французьке видання підтверджує плітки, посилаючись на достовірні джерела. Перша ж пара держави плітки не коментує.

Паризький тижневик Voici опублікував нові подробиці цікавого стану дружини Ніколя Саркозі, посилаючись на інформаторів з фешн-суспільства. За даними видання, 43-річна Карла "більше не може приховувати кругленький живіт".

Декількома днями раніше в бесіді з журналістами, відповідаючи на пряме запитання, чи вагітна вона, Бруні сказала, що буде "зберігати мовчання з цього приводу, щоб зберегти в таємниці щось важливе".

Нагадаємо, першим про швидке поповнення в сімействі президента Франції повідомив журнал Closer. Через кілька днів Карла була помічена біля медцентру ехографії на бульварі Сен-Жермен.

Прес-служба французького президента відмовляється від коментарів, "принципово" не обговорюючи приватне життя голови держави.

Пізніше повідомлялося, що стать дитини поки невідома. Однак у зв'язку з цікавим станом Карла значно скоротила графік своїх поїздок і роботи на найближчі місяці. Вона відсунула випуск наступного альбому і скасувала візит на Каннський фестиваль. Як відомо, у Бруні вже є 10-річний позашлюбний син Орельєн від філософа Рафаеля Ентовена.

Зараз більшість французьких видань тільки й пишуть про те, що "ця дитина стане прес-релізом, який спростує всі чутки і домисли на тему стосунків його батьків". Або "цілком очевидно, що народження дитини - блискучий передвиборчий хід. За кілька місяців до нових президентських виборів це збільшить шанси Саркозі бути переобраним на другий термін".

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні народить Саркозі двійню - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі