четвер, 28 травня 2009 11:43

Камерон Діас заманює чоловіків зеленим бікіні (ФОТО)

Камерон Діас вирішила заліковувати свої любовні рани на Гаваях. Голлівудська актриса зовсім нещодавно розлучилася зі своїм бойфрендом Полом Скалфором. Роман Діас і британського манекенника тривав близько року. Пара ще зовсім нещодавно оголошувала про весілля. Після розриву серйозних стосунків актриса вирішила не впадати в депресію, а відпочити в своє задоволення на відомому курорті. Вдягнувши маленьке зелене бікіні, Камерон із задоволенням демонструвала своє загоріле і підтягнуте тіло. Напевно голлівудська знаменитість вирішила не витрачати часу дарма і почала шукати нового кавалера.

Хоча здається актриса вже знайшла його. Нещодавно голлівудську знаменитість бачили в товаристві фронтмену групи Maroon 5 Адама Лівайна. Нещодавно парочка разом пообідала в Chateau Marmont. Діаз і Лівайн більше години провели разом, більше уваги приділяючи один одному, аніж їжі.

Gazeta.ua за матеріалами The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Камерон Діас заманює чоловіків зеленим бікіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі