четвер, 27 травня 2010 18:21

Камалія гратиме в Голлівуді з зірками "першого ешелону"

Камалія гратиме в Голлівуді з зірками "першого ешелону"

На Канському кінофестивалі співачці Камалії (справжнє ім'я Наталія Шмаренкова) запропонували знятися у ще одному голлівудському фільмі.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час турніру "Гольф на шпильках" у столичному гольф-клубі.

"В Канни повезли фільм "Чоловік моєї вдови". Показ пройшов з успіхом. Після перегляду влаштували українську вечірку. Запросили більше 500 гостей. На вечірці один голлівудський режисер запропонував мені підписати контракт про зйомки у його наступній стрічці. Я погодилася не одразу. Вирішила придивитися до своєї ролі та прочитати синопсис фільму. За два дні дала згоду. У ньому гратимуть голлівудські зірки першого ешелону. Мені обіцяють хороший гонорар, але поки не маю права його розголошувати," - розповіла Камалія.

У вересні співачка поїде до Голлівуду зніматися у стрічці "Екцидент". Разом з нею на знімальному майданчику працюватиме Джонні Депп та Антоніо Бандерас (хоча на сайті Imdb.com про цей фільм ніхто не чув, а у розкладі Деппа він не значиться - Gazeta.ua).

"Планували розпочати зйомки у червні, але підготовчий процес затягнувся. Це буде мелодрама про нещасливе кохання. Це буде щось на зразок історії Ромео і Джульєтти, але в сучасній інтерпретації. Я гратиму головну роль. Буду румунською співачкою, яка навчає молоду дівчину співу. Спочатку режисер хотів, щоб роль цієї дівчини виконувала Наталі Портман. Недавно зустрів кращу, як він каже, актрису, - Ен Хетуей. Тепер вагається, кого з-поміж них обрати," - додала Камалія.

Зараз ви читаєте новину «Камалія гратиме в Голлівуді з зірками "першого ешелону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі