четвер, 01 квітня 2010 07:43

Чоловік оплатить Камалії політ у космос

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Співачка Камалія у столичному кінотеатрі ”Київ” перезентує фільм ”Чоловік моєї вдови”, у якому зіграла головну роль. На зйомки витратили три мільйони доларів
Співачка Камалія у столичному кінотеатрі ”Київ” перезентує фільм ”Чоловік моєї вдови”, у якому зіграла головну роль. На зйомки витратили три мільйони доларів

Співачка 32-річна Камалія (справжнє прізвище Наталія Шмаренкова. — "ГПУ") у столичному кінотеатрі "Київ" презентувала фільм "Чоловік моєї вдови". У ньому зіграла вдову. Торік у травні фільм показали на Каннському кінофестивалі.

— Зйомки обійшлися у три мільйони доларів, — каже, йдучи червоною доріжкою. — Це перша картина, в якій я знялася. Багато хто закидає мені непрофесіоналізм. Але я маю акторську освіту. Закінчила естрадно-циркове училище та інститут культури.

Камалія одружена із британцем пакистанського походження Мохаммедом Захуром. Він — бізнесмен, інвестує в нерухомість, медіа-проекти, кіноіндустрію та промислове виробництво в Україні. Бізнес веде у Великій Британії та США. Дітей подружжя не має.

— Чоловік заради мене згоден на все, — каже, обіймаючи Мохаммеда. — Знайомство з ним — моя найбільша перемога. Перед тим я пішла з шоу-бізнесу. Хотіла зняти кліп, але для мене то було дорого. Він змусив повернутися на сцену. Говорив, що його ідеал — співачка Сара Брайтман. Якось після моєї пісні упав на коліна і сказав, що тепер для нього існую лише я і ніякої Брайтман.

Мохаммед тримає дружину під руку. На пальцях у неї персні з діамантами. Коштовним камінням прикрашена сумочка-ридикюль.

— Якщо захоче полетіти в космос, я їй і це оплачу. Але сам не полечу, бо боюся висоти, — каже російською.

Позаторік Камалія перемогла в конкурсі "Місіс світу", обігнала конкурсанток із 40 країн.

— У червні поїду в Голлівуд. Гратиму головну роль у фільмі "Екцидент". Зі мною зніматимуться Антоніо Бендерас і Джонні Депп.

Камалія має трьох коней, одного з них оцінюють у півмільйона доларів.

— Умію водити мотоцикл. Нещодавно повернулася з Дубаї зі зйомок фантастичного бойовика "Мантера". Там їздила на мотоциклі, стріляла з космічної зброї та рятувала планету від злочинців.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік оплатить Камалії політ у космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі