середа, 15 жовтня 2014 12:30

Йосип Пригожин ревнує Валерію до Баскова

Автор: Соцімережі
 

Продюсер Йосип Пригожин привітав з Днем народження свого друга співака Миколу Баскова і опублікував на своїй сторінці фото, на якому вони зображені втрьох зі співачкою Валерією. Пригожин написав, що часом ревнує "Золотий голос Росії" до дружини, але лише в цей день згоден прощати другу це.

"Дорогий Микола Басков. Не дивлячись на те, що ти переодически змушуєш мене ревнувати, готовий тебе прощати один раз на рік, в День твого народження. Бажаю тобі творчого довголіття, здоров'я, хороший пісень, відданих друзів, незліченна кількість корпоративів та особистого щастя! !!! Завжди поруч, І.П. та Валерія ", - підписав знімок продюсер Йосип Пригожин.

Нагадаємо, нещодавно Йосип Пригожин, співачка Валерія та багато інших російські знаменитості відвідали гонки Формули 1, які проходили в Сочі. Серед гостей були Наталія Корольова, Тімоті, Розенбаум і багато інших. Знаменитості не упустили можливості і дружно сфотографувалися з Путіним і Дмитром Медведєвим, після чого запостили знімки на своїх акаунтах в інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Йосип Пригожин ревнує Валерію до Баскова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі