вівторок, 13 листопада 2012 12:54

Ірина Білик заборонила пити Дмитру Коляденко

Ірина Білик заборонила пити Дмитру Коляденко
Хореограф кинув палити Фото: glamurchik.tochka.net

Ірина Білик, яка будує за містом будинок, хоче, щоб її колишній чоловік Дмитро Коляденко час від часу жив там. Про це хореограф розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я отримав запрошення. Я маю право приїхати в п'ятницю, суботу, неділю. Я кажу: "Слухай, давай квитки робити? Я буду на квитках. Будемо запрошувати наших друзів, будемо робити вечірки, гарний настрій". Бо дача розкішна. Це не дача, це такий модний будинок. Я кажу: "Хто це все будував?". Вона говорить: "Я". Круто-круто-круто-круто. Хочеш живи, хочеш приїжджай, хочеш купайся в басейні, хочеш засмагай, хочеш їж шашлик. Ось це я розумію. Ми ж родичі. А чого я не можу приїхати?", - зазначив Коляденко.

Хореограф поділився, що співачка нещодавно ворожила йому на руці. Проте, що саме вона наворожила, розповідати не захотів.

"Подивимося, поки не скажу. Вона сказала, що треба чекати, треба потерпіти і найголовніше не пити. Я люблю випити винце, але вона каже: "Дім, не пий". Ось таке от сказала. Я чомусь задумався, що ж я алкоголік чи що, я ж не алкоголік", - підкреслив чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Коляденко одружиться наступного року

Між тим, хореограф зізнався, що два місяці тому кинув курити і через це почав набирати зайву вагу.

"Ось це я переживаю, але я думаю: "Дім, терпи!", - зазначив Коляденко.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик заборонила пити Дмитру Коляденко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі