четвер, 03 березня 2011 18:04

Львів'яни засвистали Дмитра Коляденка

Автор: фото: Віталій ГРАБАР
  Учасники комедійного дуету ”Колєги” Роман Гапачило (ліворуч) і Володимир Жогло виступають під час шоу ”Вар’яти” у львівському клубі ”Пікассо” минулої п’ятниці
Учасники комедійного дуету ”Колєги” Роман Гапачило (ліворуч) і Володимир Жогло виступають під час шоу ”Вар’яти” у львівському клубі ”Пікассо” минулої п’ятниці

Перше україномовне гумор-шоу "Вар'яти" пройшло минулого тижня у львівському клубі "Пікассо". У шоу беруть участь вісім резидентів. Усі вони — колишні кавекашники зі Львова, Тернополя, Рівного, Млинова.

Усі столики в клубі зайняті. Квитки коштують 70–150 грн. Ведучий 29-річний Сергій Притула запрошує на сцену гостя вечора — Дмитра Коляденка, 38 років. Той читає гумореску Павла Глазового "Лисиця і заєць". Присутні аплодують стоячи.

— А зараз я заспіваю вам пісню. Вибачте, але вона російською мовою, — попереджає. Глядачі свистять. Пісня називається "Діма Коляденко".

— Діма — це той чоловік, який під час сексу викрикує власне ім'я, — говорить Притула.

Вечір триває 1,5 год.

— Ми жартуємо на близькі людям теми, — розповідає 26-річний Роман Гапачило з дуету "Колєги". — Наприклад, усі львів'яни вважають, що знають польську мову. Думають, будуть говорити, як їхня бабця в селі, то це польська. Ось ми і придумали ситуацію — двоє львів'ян в Кракові намагаються порозумітися з місцевими.

Каже, виступи у "Вар'ятах" для них — робота.

— Пишемо жарти двічі на день — по 2 години вранці та ввечері. Перед початком репетиції виносимо з кімнати всі стільці — щоб не було бажання сісти і розслабитися. Намагаємося хоча б що два тижні змінювати дислокацію — пишемо на робочому місці, вдома, у знайомих у гуртожитку.

Наступного дня учасники шоу виступали в Новояворівську.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни засвистали Дмитра Коляденка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі