понеділок, 20 грудня 2010 16:18

Дмитру Коляденку на конкурсі краси показували "факи" (ФОТО)

На конкурсі краси "Королева Полтавщини", одним із ведучих якого був шоумен Дмитро Коляденко, хлопці в шкірянках показували йому "факи".

Посеред конкурсу Дмитро, одягнений у костюм, розшитий блискітками, з червоною тканинною квіткою, шляпою-циліндром на голові і в химерних черевиках, почав співати свої пісні у супроводі балету "Блек шарм". Пару пісень заспівав зі сцени, а потім спустився в зал. Коли Коляденко стояв біля сцени, через увесь зал просто на нього пішли двоє чоловіків у чорних шкіряних куртках. Стали з іншого боку зали і спостерігали за співаком. Коли той повернувся на сцену, пішли назад. Один із них зупинився перед Коляденком і показав середній палець правої руки. Розвернувся і пішов далі. За хвилину до середини сцени підійшов другий і повторив жест.

Коляденко у відповідь на це сказав у мікрофон: "Молодой человек, наверное, таким образом поздоровался со мной. Я дарю ему и всем вам от чистого сердца следующую песню".

"Не нада!" – вигукнув чоловік і пішов із зали.

Коляденко заспівав ліричну пісню.

"У моїй практиці це вдруге, – сказав шоумен. – Перший випадок був у Києві. Коли виходив з ресторану, якийсь чоловік послав мене на три букви. Він побачив, у яку машину я сідаю, як я одягнутий, який у мене хороший настрій. Я його простив. І сьогоднішнього хлопця теж прощаю".

За словами Коляденка, у такі ситуації потрапляли і Віктор Янукович, і Юлія Тимошенко. Мовляв, простий народ думає, що це і є демократія.

"Але це неповага! Як артист, я не маю права зі сцени послати людину на три букви. Хоча я умію і битися, і плюватися, і матюкатися. Коли він удруге підійшов до мене, я розгледів, що він не божевільний, а нормальний красивий чоловік. Йому просто не подобається Коляденко. То це супер! Мене так виховали мої театральні педагоги – знаю, що не повинен усім подобатися. Мене люблять і ненавидять за те, що я молодий, красивий, і що мене Бог наділив тисячею талантів", - похизувався співак.

"Королевою Полтавщини" вибрали 21-річну Альону Чернобиль, студентку Полтавського інституту бізнесу. У подарунок дівчина отримала червоний "Шевроле Авео".

Gazeta.ua

Фото: Іванни Сердюченко

Зараз ви читаєте новину «Дмитру Коляденку на конкурсі краси показували "факи" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі