четвер, 01 жовтня 2020 17:47

Ikstina презентувала спокусливо-танцювальний ремікс "Señorita"

Ikstina презентувала спокусливо-танцювальний ремікс "Señorita"
Пісня "Señorita" - темпераментна іспансько-українська пісня про гарячі почуття. Фото: надане піар-агентом артистки

Співачка Ikstina представила танцювальну версію свого пристрасного хіта "Señorita". Автором соковитого реміксу став український артист та саундпродюсер Eddie Feel.

"Señorita" - це моє дебютне поєднання іспанського вайбу з українською лірикою. Вибухова суміш. А ще, це перша пісня, в якій я почала використовувати свою лінгвістичну освіту. І якщо основою оригінальної версії пісні є чесна та емоційна історія, як герой зустрів таємничу Сеньоріту та віддав їй своє серце, то в оновленій, більш денсовій версії від Eddie Feel акцент поставлено на ритми, під які так і хочеться танцювати", - коментує Ikstina.

Пісня "Señorita" - темпераментна іспансько-українська пісня про гарячі почуття, запальні ритми та танці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Тиск" представив пісню "Легіт Чек"

"Я завжди кайфую від крутого та якісного українського контенту. Коли познайомився з Ikstina та почув її "Señorita", одразу виникло бажання та яскраві ідеї, яким саме можна зробити ремікс на трек. Я впевнений, що наша колаборація з Ikstina запалить своєю енергетикою", - розповідає Eddie Feel.

29 вересня в одному зі столичних ресторанів відбулася презентація проєкту "Україна в піснях" співачки Navka - Марини Тимофійчук. За останній місяць в Youtube кліпи проєкту переглянули понад 630 тис. разів.

Зараз ви читаєте новину «Ikstina презентувала спокусливо-танцювальний ремікс "Señorita"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі