четвер, 01 жовтня 2020 15:55

Гурт "Тиск" представив пісню "Легіт Чек"
5

Гурт "Тиск" презентував пісню "Легіт Чек" та кліп на неї. "Тиск" - нова електронна формація, яка є колаборацією власника вінілового лейблу Laconica - Алекса Первухіна і учасника андеграунд руху Some People - Антона Назарко.

Гурт "Тиск" презентував нову пісню
Фото: надане піар-агентом артиста
Гурт "Тиск" презентував нову пісню
Гурт "Тиск" презентував нову пісню
Гурт "Тиск" презентував нову пісню
Гурт "Тиск" презентував нову пісню

Переосмислення британського електронного саунду, помножене на прив'язки до культурного коду української електронної сцени - це плавильний котел, в якому змішані електро, грайм, брейкс і геррідж.

Речитатив під аналогові синтезатори та синкоповані швидкі біти, що може стати наступним етапом в популяризації андеграундного саунду в хіп-хоп музиці.

Кліп "Легіт Чек" зняли Андрій Лісанов та Олег Дрофа.

"Це не просто про двох людей, що роблять музику, це про ціле комьюніті, яке на всі 100% відповідає своїй назві", - коментують Лісанов та Дрофа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ой у вишневому саду" під супровід фортепіано: як пройшла презентація проєкту "Україна в піснях"

"Легіт Чек" (від англ. "Legit Check") - перевірка на оригінальність. Словосполучення прийшло з середовища стрітвір ресейлерів, але застосовується не тільки в контексті одягу.

37-річна артистка Джамала та 38-річний співак Дмитро Шуров (Pianoбой) представили кліп на свою спільну композицію "Ендорфіни". Пісня про те, наскільки важливо кожній людині бути закоханою - в когось, у щось чи просто в саме життя.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Тиск" представив пісню "Легіт Чек"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі