середа, 05 лютого 2020 11:36

Ідеальний у всьому: назвали найпривабливішого чоловіка світу
6

Британський актор, відомий ролями вампіра Едварда Каллена в серії фільмів "Сутінки", Роберт Паттінсон обраний найпривабливішим чоловіком світу відповідно до давньогрецького принципу "золотого перетину".

Автор: thesun
  Роберт Паттінсон став найкрасивішим чоловіком світу
Роберт Паттінсон став найкрасивішим чоловіком світу

Риси осіб знаменитих голлівудських красенів пройшли перевірку на відповідність "золотого перетину" - придуманої давніми греками математичної формули, яка відбиває ідеальні пропорції речей, пише The Sun.

Автор: Getty Images
  Роберт Паттінсон
Роберт Паттінсон

Результат перевірки виявив найбільш математично гарного чоловіка на планеті, і ним став англійський актор Роберт Паттінсон, якого алгоритм порахував на 92,15 відсотка відповідним "золотому перетину", а отже - найближчим до ідеалу.

Другу сходинку п'єдесталу найпривабливіших зірок, з точки зору математики, зайняли Тесей, супермен і відьмак красень-англієць Генрі Кавілл, популярність якого останнім часом тільки зростає, а авторитет зміцнюється - 91,64 відсотка від ідеалу за "золотим перетином".

Автор: thesun
  Генрі Кавілл
Генрі Кавілл

Третій результат за підрахунками системи належить акторові, співакові, режисерові і продюсерові, номінанту на "Оскар" і випробувачеві чудодійного NZT Бредлі Куперу. Риси його обличчя відповідають ідеальним на 91,08 відсотка.

Автор: Getty Images
  Бредлі Купер
Бредлі Купер

Програма, що обчислює відповідність стародавньої формули, розроблена і використовується в роботі знаменитого лондонського пластичного хірурга Джуліана Де Сільва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Робертом Паттінсоном і Тімоті Шаламе: Netflix показав трейлер фільму "Король"

Четвертим у рейтингу став знаменитий безліччю ролей і втілень голлівудський красень, ексчоловік Анджеліни Джолі Бред Пітт. Його результат також трохи вищий за 90 відсотків - 90,51 відсотка ідеальності за "золотим перетином".

Автор: thesun
  Бред Пітт
Бред Пітт

П'яте місце в зіркового футболіста, актора і модника Девіда Бекхема. Один із найпопулярніших футболістів нульових, згідно з оцінкою програми, ідеальний на 88,96 відсотка.

Автор: styleinsider
  Девід Бекхем
Девід Бекхем

Найкрасивіша жінка світу супермодель 23-річна Белла Хадід узяла участь у фінальному показі культового дизайнера сучасності Жана-Поля Готьє.

Хадід довелося пройтися подіумом практично голяка. Адже сукню зшито з прозорого шифону, на який нанесено чорні візерунки: якір, квіти, метелики, орнаменти.

Хадід зазначила, що спільна робота з Готьє була її мрією. Вона захоплена співпрацею з одним із класиків сучасної моди.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний у всьому: назвали найпривабливішого чоловіка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі