пʼятниця, 25 жовтня 2019 21:45

З Робертом Паттінсоном і Тімоті Шаламе: Netflix показав трейлер фільму "Король"

Американський стрімінговий сервіс Netflix опублікував трейлер фільму "Король". Заснований на історичних п'єсах Шекспіра "Генріх IV" і "Генріх V".

Автор: imdb.com
  Тімоті Шаламе грає короля Генріха V у фільмі "Король"
Тімоті Шаламе грає короля Генріха V у фільмі "Король"

Початок XV ст., Англія за часів Столітньої війни. Головний герой — принц Гел, син короля Генріха ІV. Він ненавидить монархічне життя, проводить час у пабах із повіями. Після смерті батька успадковує престол. Очолює військо в битві проти Франції.

"У короля немає друзів, лише послідовники", — звучить на початку трейлеру. У двохвилинному ролику показали ключових героїв: американський актор Тімоті Шаламе в ролі короля Генріха V, англієць Роберт Паттінсон — французький принц Людовік Гієнський, американка Лілі Роуз-Депп — дружина Генріха і королева Англії, Кетрін Валуа.
Режисер австралієць Девід Мішо.

Прем'єра відбулася 2 вересня на Венеційському кінофестивалі. На Netflix фільм буде доступний з 1 листопада.

Роберт Паттінсон виконає головну роль у супергеройському фільмі "Бетмен" за коміксами DC. Прем'єра запланована на 25 червня 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «З Робертом Паттінсоном і Тімоті Шаламе: Netflix показав трейлер фільму "Король"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі