четвер, 25 червня 2020 13:41

"І не потрібно тинятися": переможниця "Холостяка" розповіла про ревнощі чоловіка

"І не потрібно тинятися": переможниця "Холостяка" розповіла про ревнощі чоловіка
Микита ревнує дружину і здатний виражати свої емоції досить бурхливо. Фото: instagram.com/kvittkova/

Холостяк-9 Микита Добринін і переможниця проєкту Дарія Квіткова - одні з небагатьох, хто узаконив свої стосунки після шоу.

Молодята планують вже народження нащадків та придумали імена своїм майбутнім дітям, пише Сьогодні.Lifestyle.

"Ми часто про це розмовляємо. Планували і навіть імена придумували. Ну, ми як звичайна сім'я. Нам би хотілося цього в найближчий рік, тобто не через 5-6 років, а щоб це відбулося незабаром", - зізналися закохані.

Даша розповіла про стосунки зі свекрухою Оленою Миколаївною.

"У нас з Оленою Миколаївною відбулася любов з першого погляду. І навіть наприкінці нашого знайомства вона Микиті сказала, що якщо він мене образить, то йому буде непереливки. Ми дуже добре спілкуємося", - заявила дівчина.

Микита ревнує дружину і здатний виражати свої емоції досить бурхливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця "Холостяка" прикрила найпікантніші частини тіла кошеням

"Микита іноді мене ревнує, він гаряча, бурхлива кров. Я, якщо чесно, не даю приводів для ревнощів, але буває таке, що на мене хтось подивився, проявив увагу, в такі моменти Микита підходить і показує всім своїм виглядом, що я його дівчина і не потрібно тут тинятися. Він відкрито це показує і навіть може говорити про це, що ось зараз недобре було, я кажу: зрозуміла", - поділилася Даша.

Дев'ятий сезон шоу "Холостяк" стартує вже в цю п'ятницю, 8 березня. Героєм нового сезону стане відомий телеведучий і головний редактор журналу XXL Микита Добринін. У новому сезоні очікуються романтичні знайомства, незабутні побачення і інтрига, пише styler.rbc. Телеведучий Микита Добринін був обраний телеглядачами на роль головного героя дев'ятого сезону проєкту. Він уже давно став успішним в кар'єрі, але з'ясувалося, що його серце досі вільне.

Зараз ви читаєте новину «"І не потрібно тинятися": переможниця "Холостяка" розповіла про ревнощі чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі