субота, 07 жовтня 2023 23:04

Хотіла заплатити за навчання, а стала мільйонеркою. Американка розповіла свою історію 18+
8

Дені Деніелс заробила  млн на зйомках порно
Фото: instagram.com/akadanidaniels
Дені Деніелс заробила  млн на зйомках порно
Дені Деніелс заробила  млн на зйомках порно
Дені Деніелс заробила  млн на зйомках порно
Дені Деніелс заробила  млн на зйомках порно

Американка 33-річна Дені Деніелс заробила $5 млн на зйомках порно. 12 років тому почала створювати контент 18+ для жінок. Згодом почала зніматися з чоловіками.

Деніелс прийшла в секс-індустрію, щоб дослідити свою бісексуальність і виплатити кредит за навчання. Зізналася, що тоді не мала жодних знань про порно, і їй довелося вчитися у процесі, пише Dailystar.

"Чесно кажучи, я думала, що якщо ти знімаєш порно, ти повинна робити "все". Коли зрозуміла, що є порно лише для жінок – почала досліджувати агенства й працювати над ідеями", – розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 300 сексуальних партнерів за рік: австралійська блогерка поділилась історією цікавого досвіду

Говорячи про те, як все змінилося після того, як вона зустріла свого чоловіка, додала: "Я робила все, що хотіла, з багатьма іншими партнерами в моїй галузі, коли я знімала мейнстрімове порно. Досліджувала безліч різноманітних сексуальних ідей. Коли вийшла заміж, я точно знала, чого хочу від партнера".

З 2016 року вона не мала сексуальних контактів ні з ким, крім свого чоловіка. Після одруження більшість сцен зірка знімає соло. Крім цього вона відкрила декілька магазинів. Також Дені створює секс-іграшки.

Зазначила, якби чоловіка не влаштовувала її робота, то вона б ніколи не зустрічалася з ним.

"Ми часто спілкуємося, не боїмося говорити один одному про свої почуття. Він мене не принижує, не душить, а навпаки – підтримує, допомагає і надихає. Він мій партнер, найкращий друг і товариш по команді. Ми разом сім неймовірних років, майже шість з них одружені", – розповіла Деніелс.

Американка 26-річна Сапфір Хауелл стала зіркою Playboy і заробила мільйон, створюючи еротичний контент. Жінка виросла в протестантській сім'ї, але пішла в індустрію для дорослих, щоб допомогти рідним зводити кінці з кінцями.

Зараз ви читаєте новину «Хотіла заплатити за навчання, а стала мільйонеркою. Американка розповіла свою історію 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі