понеділок, 14 червня 2010 10:19

Гвінет Пелтроу посварилась з Мадонною

Гвінет Пелтроу посварилась з Мадонною

Схоже, десятирічній дружбі Мадонни і Гвінет Пелтроу прийшов кінець. Королева поп-сцени перестала спілкуватися з оскароносною актрисою після низки її заяв в пресі.

Що не поділили дві старі приятельки, залишається загадкою навіть для їхнього найближчого оточення.

"Вони не розмовляють одна з одною. Не можу точно сказати, що у них трапилося", - цитує Daily Mail слова спільного знайомого зірок.

У одному з нещодавніх інтерв'ю Гвінет Пелтроу заявляла: "Просто зараз у мене виникла ситуація з одним з моїх друзів, яка виводить мене з себе". В той момент багато хто вважав, що актриса зверталася саме до Мадонни, яку зовсім нещодавно називала своєю старшою сестрою.

Частково причиною охолодження стосунків двох подруг могло стати розлучення Мадонни з Гаєм Річі в 2008 році. Адже до нього Медж жила у Великій Британії, і вони спілкувалися сім'ями. Гвінет заміжня за вокалістом Coldplay Крісом Мартіном, який дружить з Гаєм Річі. Після розлучення Мадонна виїхала до Нью-Йорку, і стосунки між подругами поступово почали сходити нанівець.

До речі, обидві артистки не вперше переживають розчарування в жіночій дружбі. Мадонна приблизно в 1991 році посварилася з Сарою Бернхард. А Гвінет перестала спілкуватися з Вайноною Райдер в 1998 році, після того, як та звинуватила її в тому, що вона увела у неї з-під носа роль в картині "Закоханий Шекспір", за яку Пелтроу отримала свій перший "Оскар".

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтроу посварилась з Мадонною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі