понеділок, 28 січня 2019 15:22

Гурт АГОНЬ зняв кліп-блокбастер в стилі неонуар

Автор: прес-служба
  Кліп на підтримку одного з альбомних синглів «Найди меня»
Кліп на підтримку одного з альбомних синглів «Найди меня»

1 лютого гурт АГОНЬ представить нове відео, кадри з якого сьогодні з'явилися в мережі. Кліп на підтримку одного з альбомних синглів "Найди меня" знімали разом з режисером Val Semko, на майданчик до якого прийшла команда всесвітньо-відомого українського продакшена Radioaktive Film. У їхньому послужному списку - відео для DJ Shadow, Coldplay, Hurts, Paolo Nutini, Twenty One Pilots, Tame Impala.

На знімальному майданчику Val відтворив похмуру атмосферу антиутопії в дусі фільму "Той, що біжить по лезу". Режисер і команда перетворили кліп в короткометражний фільм, сповнений прихованих послань і символізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я йшов на реаліті про моду, а опинився в скандальному телешоу" - Костя Боровський

У руїнах кам'яних джунглів, серед мерехтливих в темряві вітражів знаходиться місце для справжнього кохання. Судячи з перших кадрів, в новому кліпі АГОНЬ буде задіяна рекордна кількість масовки. Самі учасники - в нових несподіваних образах з'являються на тлі гіпнотичної спіралі, значення якої стане відомо пізніше.

Гурт АГОНЬ анонсував вихід другого альбому під назвою "Закладка". 11 січня в Apple Music відкрилося його передзамовлення.

Зараз ви читаєте новину «Гурт АГОНЬ зняв кліп-блокбастер в стилі неонуар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі