вівторок, 08 листопада 2022 21:51

Головна героїня "Клондайку" зіграла весілля із режисеркою

Головна героїня "Клондайку" зіграла весілля із режисеркою
Українська актриса Оксана Черкашина, котра зіграла головну роль у номінованому на Оскар фільмі "Клондайк", зіграла весілля. Фото: marieclaire

Українська актриса Оксана Черкашина, котра зіграла головну роль у номінованому на Оскар фільмі "Клондайк", зіграла весілля.

Вона створила союз із режисеркою Зоєю Лактіоновою. Весілля відбулося 7 листопада у Варшаві, повідомила Зоя, опублікувавши романтичне фото наречених.

Новоспечене подружжя позувало на підлозі, тримаючись за руки. Зоя й Оксана одягнули білий верх – сорочку й кофтинку, та чорні штани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія хоче до лав ЗСУ. Як відреагував чоловік

Наразі у Польщі представники спільноти ЛГБТ не можуть зареєструвати шлюб. Тож Оксана Черкашина й Зоя Лактіонова влаштували символічне святкування, пише "24 канал".

Церемонія відбулась у колі близьких. Це було українське весілля з піснями й танцями. Як повідомляла пара раніше, подарунки вони відправлять в Україну.

3 листопада в український прокат вийшов фільм "Клондайк" режисерки Марини Ер Горбач, що розповідає про події на сході України та катастрофу рейсу MH17.

Виконавиця Наталія Валевська прогулялася в обіймах хореографа Амадора Лопеса.

Зірка опублікувала романтичне відео, на якому гуляє за кордоном з танцюристом. У ролику вони ніжно трималися за руки та обіймалися. Ще більшої інтриги Валевська додала у дописі під фото в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Головна героїня "Клондайку" зіграла весілля із режисеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі