субота, 03 лютого 2024 22:36

Голосування за переможця нацвідбору продовжили до 19:00
3

Голосування за переможця нацвідбору "Євробачення" триватиме до 19:00, 4 лютого. Через перенавантаження системи застосунок "Дія" досі не відновив роботу.

У прямому ефірі Тимур Мірошниченко заявив, що у неділю, 4 лютого о 15:15 відбудеться повтор фіналу. Після чого ведучі знову вийдуть у прямий ефір і оголосять переможця.

Переможця нацвідбору оберуть у неділю, 4 лютого
Фото: Суспільне
Переможця нацвідбору оберуть у неділю, 4 лютого
Переможця нацвідбору оберуть у неділю, 4 лютого

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталася помилка. Я обовʼязково роздуплюсь - обвал "Дії" народив купу мемів

Порядок виступу фіналістів:

1. Yaktak - Lalala

2. Ingret - Keeper

3. Nazva - Slavic English

4. Anka - "Палала"

5. Drevo - Endless chain

6. Аlyona Аlyona & Jerry Heil - Teresa & Maria

7. Melovin - Dreamer

8. Skylerr - Time is running out

9. Ziferblat - Place I Call Home

10. Yagody - Tsunamia

11. Nahaba - Glasss

У застосунку "Дія" сервіси стали недоступні через онлайн-голосування за представника України на Євробачення-2024. Оскільки трансляція відбувалася у записі, ведучі продовжували закликати голосувати, тим самим збільшуючи навантаження на сервіс.

У коментарях у Facebook в "Дії" зазначили, що компанії треба "трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів". Закликають українців спробувати проголосувати "за кілька хвилин".

"У зв'язку з піковим навантаженням на застосунок "Дія" голосування тимчасово неактивне. Дія збільшує потужності. Голосування відновиться найближчим часом", - йдеться у рухомому рядку під час трансляції.

Коли додаток запрацює - проголосувати зможуть всі бажаючі від 14 років. Зазначимо, що переможця нацвідбору оберуть за результатами голосування журі (50%) і глядачів (50%).

Зараз ви читаєте новину «Голосування за переможця нацвідбору продовжили до 19:00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі