неділя, 14 квітня 2024 22:25

Гола Брітні Спірс і відверта фотосесія дружини Яремчука: найцікавіші кадри зірок за цей тиждень
7

Брітні Спірс
Фото: instagram.com/britneyspears
Кім Кардаш'ян
Леся Нікітюк
Дженніфер Лопес
Соня Євдокименко

Знаменитості часто влаштовують провокативні фотосесії, для яких обирають сміливі образи. Публікують пікантні фото в Instagram.

Хто із зірок виклав вражаючі світлини, підготувала Gazeta.ua.

Американська співачка Брітні Спірс опублікувала оголені фото, які зробила під час відпочинку на островах. Інтимні місця виконавиця прикрила емоджі у вигляді квітки.

Дружина центрального нападника збірної України з футболу Романа Яремчука - Христина - неочікувано влаштувала спекотну фотосесію. Блогерка постала перед камерою у шкіряних штанах, куртці та ліфі на зав'язках.

Американська теледіва Кім Кардаш'ян позувала в бікіні зі зміїним принтом. Купальник підкреслив апетитні форми моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем посвітила стрункими ногами на сторінках глянцю

Онука співачки Софії Ротару Соня Євдокименко продемонструвала витончену фігуру у відвертому образі. Модель фотографувалась у блакитному топі та лосинах.

Акторка та співачка Дженніфер Лопес знялась для реклами італійської білизни Intimissimi. На кадрах зірка позувала в бежевому ліфі, який підкреслив її груди.

Українська телеведуча Леся Нікітюк знялась в напівпрозорому мереживному ліфі й спущених штанах.

Світська левиця Періс Гілтон з'явилась на церемонії вручення нагород Fashion Trust Awards у чорному жакеті з безліччю вирізів від Модного дому Mugler. Аутфіт доповнила мініспідницею, чорними колтготками та туфлями-човниками.

Українська співачка Тіна Кароль влаштувала ніжну фотосесію. Зірка позувала в білій сукні-комбінації з глибоким декольте.

Зараз ви читаєте новину «Гола Брітні Спірс і відверта фотосесія дружини Яремчука: найцікавіші кадри зірок за цей тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі