понеділок, 15 жовтня 2012 16:58

Гола Олена Водонаєва вимазалась грязюкою в Мексиці
5

Фото: Фото: MAXIM

Популярна телеведуча, колишня учасниця скандально відомого реаліті-шоу "Дом-2" Олена Водонаєва повністю роздяглася для чоловічого журналу. Дівчина вирішила провести останні тижні в Мексиці по-справжньому з користю.

Олена Водонаєва між веденням ефірів реаліті-шоу "Канікули Мексиці" - 2 вирішила розслабитися і знялася у відвертій фотосесії для чоловічого журналу MAXIM. Телеведуча вибрала для зйомки стиль дикунки-амазонки, яка явно небайдужа до стилю хіпі. На жарких фотографіях Водонаєва представлена в таких ракурсах, що навіть далекий від принад Альони читач просто не міг би залишитися байдужим до таких апетитних форм.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва радує шанувальників відвертими знімками

Водонаєва позує в мікроскопічних бікіні, причому періодично верхні або нижні деталі купальника пропадають, являючи погляду спокусливі форми. Телеведуча знялася і повністю голою, тим самим даючи зрозуміти, що для неї не існує жодних заборон.

Нещодавно журнал з гарячою фотосесією Водонаєвої вийшов у продаж. Олена у своєму мікроблозі тут же виклала пікантні знімки і написала про враження: "Боже, мене за цю зйомку дехто вб'є ... Моя друга обкладинка для MAXIM. Еротичні зйомки це дуже чуттєво, хвилююче і захоплююче!" Трохи пізніше Водонаєва виклала фотографії з чоловіком, натякаючи, що в її особистому житті все гаразд. Справа в тому, що з минулого року вперто циркулюють чутки про розлучення Альони.

Зараз ви читаєте новину «Гола Олена Водонаєва вимазалась грязюкою в Мексиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі