середа, 11 січня 2012 17:13

Галкін провів медовий місяць разом з другом

Галкін провів медовий місяць разом з другом

Не встигли шоумен Максим Галкін і Примадонна російської естради Алла Пугачова відіграти веселе, хоч і на диво камерне, весілля, як з'явилася інформація, що пара вже розійшлись. Більше того, молодята навіть не провели разом медовий місяць.

Як запевняла новоспечена подружня пара репортерів, які чекали на Галкіна і Пугачову біля ресторану, де проходило урочисте святкування весілля знаменитостей, вони відправляться проводити медовий місяць кудись на острови. Однак Максим і Алла вважали за краще провести цей час далеко один від одного.

Виявляється, поки вся країна раділа за Пугачову і Галкіна, молодята розійшлись буквально на наступний день після шлюбної ночі. Алла Борисівна залишилася в Москві, а от Максим відлетів кататися на лижах в Куршевель. Мало того, не один, а з другом.

"Макс щороку взимку туди їздить. Це єдиний час у році, коли його від себе відпускає Пугачова. І вже там він відтягується по повній програмі!", - розповів один з близьких знайомих Галкіна.

Справа в тому, що відтоді, як Максим закрутив роман з Примадонною, йому довелося різко звузити коло свого спілкування, наприклад, з тим же артистом гумористом Сергієм Дроботенком він рідко перетинається, а адже колись вони були буквально як нитка з голкою. Нібито Пугачовій не подобалася їхня дружба.

"Може, тому, що в газетах писали, мовляв, вони один одному більше ніж друзі? Алла робила все, щоб Дроботенка не було видно коло Макса. Але на своє весілля Сергія Максим все ж запросив. До речі, у Сергія широке "вікно" в гастрольному графіку - з 8 по 28 січня. Як і у Галкіна. Дроботенко теж поїхав до Європи - кудись в гори. Напевно до Максима", - підсумував все той же друг Галкіна.

Зараз ви читаєте новину «Галкін провів медовий місяць разом з другом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі