пʼятниця, 16 квітня 2010 11:50

Галкін подарував Пугачовій квартиру в центрі Москви

Галкін подарував Пугачовій квартиру в центрі Москви

15 квітня Алла Пугачова відзначила свій 61-й день народження. Максим Галкін привітав співачку і подарував їй шикарний подарунок.

З нагоди свята зірка замовила ресторан-теплохід і відправилася на прогулянку по Москва-ріці, що обійшлася Аллі Борисівні в 46 тисяч рублів, без урахування банкету. Але ці витрати - дрібниця, в порівнянні з тим, що Примадонна отримала в подарунок від свого коханого Максима Галкіна.

Гуморист купив для Пугачової нову квартиру на Луб"янці, ремонт в якій вже майже закінчений. Хоча останнім часом ходили чутки, що у стосунках пари намітилася криза. Нібито, Максим з Аллою не поділили права на ім"я "Максим Галкін".

Примадонна відзначила свій 61-й день народження без пишних святкувань. На річкове рандеву було запрошено близько 40 гостей, серед яких - її музиканти та близькі друзі сім"ї. З колег по сцені був тільки Ігор Ніколаєв з молодою дружиною.

Після річкової прогулянки Пугачова зібрала друзів на дачі свого близького друга в Одінцовському районі.

До дня народження прощальне турне Алли Борисівни "Від квітня до квітня" було завершене.

"За рік Алла Борисівна дала 37 концертів в 34 містах в 13 країнах світу, - розповів біограф співачки, який супроводжував її на гастролях. - В цілому за цей час Алла Пугачова подолала 62 000 кілометрів. За тур вона виконала 888 пісень, провівши в цілому на сцені 57 годин. Концерти побачили більше 200 000 глядачів і декілька десятків мільйонів телеглядачів".

Пугачова тепер збирається зосередитися на телевізійних проектах, своєму радіо і театральній сцені. Головна мрія Примадонни на сьогодні - зіграти в театрі.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Галкін подарував Пугачовій квартиру в центрі Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі