середа, 30 липня 2008 08:51

Галкін кинув Пугачову

Галкін кинув Пугачову
Максим Галкін не став чекати закінчення юрмальського фестивалю "Нова хвиля" і залишив прибалтійський берег вдень за декілька годин до останнього концерту.

Головний веселун фестивалю залишив кращий на ризькому узбережжі готель "Балтік Біч" дуже несподівано. І хоча ввечері на концерті адміністратор Алли Борисівни спокійно пояснювала всім відсутність Максима його гастролями, багато хто був здивований. Як міг Галкін залишити улюблену жінку в такий непростий для неї день! Примадонна, вже змучена конкурсом, що проходить на прибалтійському курорті, цього вечора вручала призи обраним нею фаворитам.

Знавцям добре відомо, що Пугачова дуже не любить відвідувати такі заходи наодинці. До того ж останнім часом примадонна відчувала себе не дуже добре. У "Дзінтарі" вона приходила в пригніченому настрої та часто скаржилася наближеним на погане самопочуття. Вечірки муза фестивалю зовсім ігнорувала. На відміну від Максима, який не пропускав жодної.

Алла Борисівна, яка пережила декілька шлюбів, знає, як поводитися з чоловіками, Максима вона відпустила без скандалу. А в його відсутність спокійно приймала залицяння іншого свого прихильника - Сергія Зверєва. Зірка була настільки в шоці від того, що удостоїлася бути пажем королеви російської естради хоча б на один вечір, що не відходила від Алли Борисівни ні на секунду.

Прибувши в "Дзінтарі" разом з примадонною на її шикарному лімузині, Сергій відкрив їй дверцята, допоміг вийти і провів до самої гримерки. Коли Зверєва зупиняли знайомі, він відмахувався.

- Я зараз не можу ні з ким розмовляти, - відповідав він. - Мені треба піти дізнатися, чи нічого не потрібно Аллі. Раптом вона чогось захотіла!

Сергій супроводжував Аллу Борисівну і на день народження Ігоря Крутого. Щоправда, туди Пугачова заїхала чисто символічно, щоб не образити композитора своєю відсутністю. У розпал свята муза фестивалю пішла відпочивати. Вже сьогодні Алла Борисівна повернеться до Москви, де зможе привести в норму своє здоров"я і увійти до звичного способу життя, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Галкін кинув Пугачову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі