пʼятниця, 12 квітня 2019 22:46

Євген Філатов спродюсував кліп для молодого гурту з Києва
5

Зйомки кліпу тривали півроку
Фото: прес-служба
Євген Філатов
Зйомки кліпу тривали півроку
Зйомки кліпу тривали півроку
Зйомки кліпу тривали півроку

Відео на пісню "Стріли" презентувала київська команда Grace Granula — резиденти лейблу Vidlik. Його засновниками є Ната Жижченко (ONUKA) і Євген Філатов (The Maneken).

"Стріли" — це історія про шлях до примирення. Перш ніж представити дебютний альбом, музиканти і саундпродюсер близько року працювали над вокалом і аранжуваннями в студії Vidlik Records.

Зйомки кліпу тривали півроку. Режисером виступив барабанщик команди Василь Бондаренко. У пошуках ідеальної картинки холодні нордичні кадри, зняті на березі Київського моря, перезнімали не один раз. Частину з них зняв сам Євген Філатов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Антитіла" випустили новий постапокаліптичний кліп

"Крім музики у мене є хобі — це відеозйомка. Спочатку ми виїхали на Київське море наприкінці осені. Там я відзняв кадри з вокалістом, кілька пейзажних планів, але багато з них так і не увійшли до кліп, - розповів Філатов.

- Я не переслідував якихось режисерських амбіцій. Для мене було важливо, щоб хлопці отримали творчий поштовх і продовжили плавання, тому в цьому процесі я взяв на себе роль "продюсера" — запропонував взяти човен і вийти у відкриту воду. І хоча кадри в кліпі різняться між собою, тому що зйомки проходили восени і взимку, мені подобається що у відео присутні дві стихії — вода в замерзлому стані і вода в човні".

Granula Grace — київський гурт, саундпродюсером якого є Євген Філатов. До складу входять: Петро Сокор (вокал, клавіші), Олексій Сокор (бас-гітара), Василь Бондаренко (барабани) і маленька мальована дівчинка на ім'я Грейс (ідея, вокал).

Дебютний ЕР Granula Grace презентовали у лютому цього року.

Зараз ви читаєте новину «Євген Філатов спродюсував кліп для молодого гурту з Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі