пʼятниця, 08 вересня 2023 15:14

"Це принципово" – переможниця "Місіс Світу" пояснила, чому трималась за руки з росіянкою
5

Фото: instagram.com/irena_bessmertnaya

36-річна Ірина Безсмертна, яка перемогла на конкурсі "Місіс Світу-2023" в Маямі, пояснила, чому трималась за руки з росіянкою.

Заявила, що діяла за правилами. А якби відмовилась від традиційного жесту між двома фіналістками – виграла б росіянка, пише Obozrevatel.

"Я не тиснула руку росіянці. Я слідувала інструкціям та правилам конкурсу в очікуванні оголошення переможниці. Якби я не виконала вимог та інструкцій конкурсу, мене б просто дискваліфікували, і переможницею б стала росіянка. Ви хочете, щоб я віддала нашу перемогу країні-агресорці? Для мене це неприпустимо", – наголосила урожденка Херсону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це сумно: Олена Кравець назвала головну проблему українських зірок

Додала, що вчинила б інакше, проте у неї був вибір.

"У мене був вибір – зробити так, як я зробила, або віддати перемогу Росії. Моя перемога у Світовому конкурсі наголошує на тому, що Україна зможе перемогти Росію, попри всі обставини. І я дуже хочу, щоб усі зрозуміли мене правильно у цьому питанні. Саме тому я даю ці розʼяснення. Для мене це принципово важливо", – підсумувала Безсмертна.

Нагадаємо, у конкурсі краси в Маямі взяли участь близько ста жінок із різних країн світу. Серед учасниць і переможниць було декілька росіянок. Під час оголошення результатів Безсмертна трималася за руки з росіянкою Анастасією Машкіною.

Зараз ви читаєте новину «"Це принципово" – переможниця "Місіс Світу" пояснила, чому трималась за руки з росіянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі