вівторок, 12 вересня 2023 11:01

Ескорт, зв'язки з Росією і замовчування війни: учасниці "Міс Україна" потрапили у гучний скандал
14

Фото: instagram.com/luzannnn

Шоумен та гуморист Андрій Лузан закликав бойкотувати конкурс краси "Міс Україна".

Заявив, що декілька конкурсанток мають зв'язки з росіянами. Про це написав у Instagram.

За словами Лузана, конкурсантка №10 Оксана Магера проживала в Москві до 2022 року. Вона брала участь у конкурсі "Майбутнє Росії". Зараз жінка живе в Дубаї, де ходить у ресторани російських олігархів. У соцмережах жінка майже не згадує про повномасштабне вторгнення РФ.

Автор: instagram.com/luzannnn
 
Автор: instagram.com/luzannnn
 

Крім цього, запитання у шоумена викликала й учасниця під номером 23 – Катерина Чувашова. У соцмережах знімає відео під російську музику, а її батько, ймовірно, співробітник ФСБ, був заарештований за "злив" позицій ЗСУ.

Автор: instagram.com/luzannnn
 

Також гуморист показав кадри, на яких конкурсантка Ірина Піляєва позує поряд з московським ресторатором Олександром Орловим. До 2022 року він був одним зі співвласників конкурсу краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це принципово" – переможниця "Місіс Світу" пояснила, чому трималась за руки з росіянкою

Автор: instagram.com/luzannnn
 

"Більшість учасниць не живуть в Україні, не ведуть українською соцмережі та не висловлюються стосовно агресії РФ на своїх сторінках. Це вже інший рівень перевірки", – зазначив Лузан.

Після гучної заяви шоумену почали писати особисті історії про конкурс. Жінки зазначали, що їх змушували супроводжувати чоловіків.

Автор: instagram.com/luzannnn
 

"Одна близька людина двох дівчат-конкурсанток зідзвонилась зі мною і розповіла про те, що деяких дівчат в цей конкурс затягують різними вмовляннями та маніпуляціями. А потім ти просто не можеш його покинути. Тобі просто не дають", – розповів Лузан.

Гуморист нагадав, що конкурс "Міс Україна" та "Міс Україна Всесвіт" – різні.

"Цей конкурс не має жодного права носити "Україна" в назві й взагалі для мене тепер клеймо ескорту і зрадництва назавжди закарбовано за цим дійством", – зазначив він.

Автор: instagram.com/luzannnn
 
Нагадаємо, організатори національного конкурсу "Міс Україна 2023" представили 25 претенденток, які боротимуться за право представляти нашу країну на трьох міжнародних конкурсах: "Міс Світу 2023", "Міс Земля 2023" та "Міс Інтернешнл 2023". Цього року учасниць обиратимуть українці в онлайн-форматі.
Зараз ви читаєте новину «Ескорт, зв'язки з Росією і замовчування війни: учасниці "Міс Україна" потрапили у гучний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі