четвер, 18 жовтня 2012 09:37

Еріка перефарбувалась у карамельний колір

Співачка Еріка перефарбувалась із брюнетки в шатенку, змінивши свій колір волосся із каштанового на карамельний. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Я перефарбувалася, але це не були вимога продюсера. Перестаньте. Основні вимоги продюсера — добре працювати в плані музики. Всім решта керую я в плані іміджу і стилісти. Я давно хотіла щось змінити, тому два місяці тому наростила собі довжину і пофарбувалася в карамельний колір", - зазначила співачка.

Каже, що з новим іміджом її мало хто впізнає.

"Мене мало хто впізнає і навіть преса. Інколи це добре, бо можна заритися в куточок і ніхто не побачить. А з другого боку хто із публічних людей не любить бути в центрі уваги? Тому тут є двояка ситуація", - розмірковує Еріка.

Хоч за допомогою до стилістів вона звертається, а от спеціально в дизайнерів, наприклад, не одягається.

"В мене є кілька речей дизайнерських, але я взагалі не дуже приділяю увагу цім всім моментам моди і брендів. Тому не дуже почуваю себе на таких тусівках, як модний тиждень, як не у своїй тарілці. Це все для мене пафос, гламур і, пардон, дешеві копії на Леді Гагу ходять тут поруч", - зауважує співачка.

На показ Андре Тана, наприклад, вона потрапила випадково.

"Годину тому приїхала з Донецька. Взагалі перший раз я в суботу в Києві, тому мої друзі сказали, що я просто зобов'язана кудись піти. І я зібралась за 20 хвилин", - підкреслила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Еріка перефарбувалась у карамельний колір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі