вівторок, 16 серпня 2022 12:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Ера підлабузництва продюсерів в Україні до російських акторів не закінчилася – зірка "Сватів"

Ера підлабузництва продюсерів в Україні до російських акторів не закінчилася – зірка "Сватів"
Зірка "Сватів" Євген Капорін розповів, як в Україні продюсери принижували українських акторів. Фото: instagram.com/kaporin_e

Актор Євген Капорін, який став популярним після участі в серіалі "Свати", поділився, що найчастіше головні ролі отримували російські акторки. Під них складали і графік зйомок.

А українські актори були змушені підлаштовуватися. На приниження колег в Україні поскаржився в інтерв'ю "24 каналу".

"80 выдсотків того, що знімали в Україні до 2014 року, та й навіть сьогодні, – це російське. Кіно знімали за російські гроші, тому росіяни диктували всі умови. Більшість головних ролей були у росіян. Тому все навколо них: умови, графіки підлаштовували", – сказав Капорін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скічко, Вакарчук і не тільки: у кого з українського шоубізу народилися діти під час війни

Він додав, що українських акторів ображало те, що всі привілеї діставалися саме росіянам. Але вони мовчали, оскільки розуміли, що ті, які виробляли кінопродукти на російський і український ринок, заробляли гроші і для України, і для Росії.

Ще 2014 року Капорін сподівався на те, що продюсери припинять "стелитися" перед росіянами. Але цього не сталося. Але після 24 лютого він чітко для себе вирішив, що більше не зніматиметься в одному кіно з російськими акторами.

"2014 року я думав, що ера підлабузництва наших продюсерів до російських колег закінчилася, але ні. Все одно через два роки вони продовжили приїжджати до нас. Я дуже не хочу, щоб це повторилося", – додав Капорін.

Капорін відомий насамперед за ролями у серіалах "Свати" та "Село на мільйон", а також у стрічці "Сотка". Навіть після повномасштабного вторгнення Росії в Україну він принципово не переходить на українську. Бо переконаний, російська – це не мова диктатора Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Ера підлабузництва продюсерів в Україні до російських акторів не закінчилася – зірка "Сватів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі