середа, 05 грудня 2012 13:04

Енн Хетевей постійно переживає через фігуру

У новому інтерв'ю журналу Glamour Енн Хетевей зізналася, що постійно переживає з приводу своєї фігури.

У 2009 році Енн була номінована на "Оскар" і все ще не втрачає надії отримати престижну нагороду. Але на даний момент її більше турбують власні об'єми. На фотосесії для Glamour зірка позувала в шортах і майці і начебто продемонструвала голлівудську посмішку і ідеальну фігуру, але в супровідному інтерв'ю зізналася, що її тіло їй зовсім не здається досконалим.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Енн Хетевей вийшла заміж в сукні від Valentino

"Я одержима думками про своє тіло, - скаржиться Хетевей. - Для мене це постійне джерело сорому. Ви тільки подумайте, скільки насмішок може посипатися на вас, коли в один прекрасний день ви дозволите собі розслабитися".

На думку актриси, життя знаменитостей - постійний стрес. "Якби на мене звертали не так багато уваги, я могла б дозволити собі ексцентричні витівки. Звичайно, це може здатися слабкістю, але я дійсно була б щаслива вдягнути якийсь безглуздий капелюх і заявити, що мене не цікавить думка публіки. Але я не хочу опинитися в центрі насмішок. Тому я надягаю щось темне, нудне і намагаюся скоріше зникнути з поля зору".

Зараз ви читаєте новину «Енн Хетевей постійно переживає через фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі