четвер, 18 листопада 2010 10:02

Емма Уотсон затьмарила модниць Нью-Йорка (ФОТО)
14

20-річна британська актриса Емма Уотсон суворо дотримується правила не з'являтися на людях в одному і тому ж вбранні двічі. Днями дівчина прилетіла до Нью-Йорку на прем'єру фільму "Гарі Поттер і дари смерті", і треба сказати, молода зірка досить порадувала місцевих модниць.

Безпосередньо на прем'єру Емма прибула у вечірній сукні від Calvin Klein. Трохи раніше на шоу Девіда Леттермана актриса приїхала в чарівній чорно-білій сукні, а наступного дня прогулювалася в молодіжному вбранні від Dion Lee.

Нагадаємо, Уотсон, котра стала знаменитою після ролі Герміони Грейнджер, встигає бути і зіркою, і студенткою, і навіть модним дизайнером одночасно. Так нещодавно вона погодилася попрацювати над спеціальною колекцією модного дому Alberta Ferretti.

А в кінці вересня модний журнал Glamour визнав Емму найстильнішою британкою. Дівчина перевершила таких визнаних модниць як Кіра Найтлі, Вікторія Бекхем і Сієнна Міллер.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон затьмарила модниць Нью-Йорка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі