середа, 29 вересня 2010 15:08

20-річна зірка "Гарі Поттера" одягається краще за Вікторію Бекхем

20-річна зірка "Гарі Поттера" одягається краще за Вікторію Бекхем

Ема Уотсон, котра стала знаменитою після ролі Герміони в серії фільмів про Гарі Поттера, визнана британкою, яка найкраще вдягається. Про це повідомляється на сайті газети The Telegraph.

За наслідками опитування близько 25 тисяч відвідувачів на сайті журналу Glamour 20-річна актриса обійшла таких знаменитостей, як Вікторія Бекхем, Кіра Найтлі, Шеріл Коул та Сієнна Міллер, які розмістилися з другого по п"яте місця.

Фотомоделі Кейт Мосс та Наомі Кемпбелл зайняли в десятці найстильніших британок шосте і дев"яте місця відповідно. На сьомому рядку опинилася співачка Лілі Аллен, за нею слідує виконавиця Піксі Лотт, а замикає десятку ще одна британська співачка Флоренс Уелч.

Найстильнішим британським чоловіком учасники опитування на сайті Glamour.Com обрали Роберта Паттінсона, котрий зіграв вампіра в сазі "Сутінки". Окрім Паттінсона в рейтингу ще сім акторів: Джерард Батлер розташувався на другому місці, за ним слідують Руперт Грін (виконавець ролі Рона Уізлі в "Гарі Поттері") і Деніел Редкліфф (власне Гарі Поттер). На шостому місці - Орландо Блум, потім молодий актор Ед Уествік, а замикають десятку Джуд Лоу та Еван Макгрегор. Футболіст Девід Бекхем опинився на п"ятому місці, а музиканти колективу JLC - на восьмому.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «20-річна зірка "Гарі Поттера" одягається краще за Вікторію Бекхем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі