пʼятниця, 05 листопада 2010 10:55

Емма Уотсон зістригла волосся і сфотографувалася для журналу (ФОТО)
7

Голлівудська акторка Емма Уотсон, яка зіграла Герміону в "Гаррі Поттері" взяла участь в фотосесії для Marie Claire і розповіла виданню про навчання в Брауні, нову зачіску і трудові подвиги в дитинстві.

"Я обзавелася подругами і тепер знаю, чого очікувати від викладачів. Я дуже рада, що навчальний рік знову почався, адже тепер я можу розслабитися і просто отримувати задоволення від занять", - розповіла акторка.

За її словами, одногрупники підтримують і захищають її.

" Вони наглядають за мною, і я знаю, що там я в безпеці", - поділилася Уотсон.

Акторка повідала, що мріяла зістригти волосся з 16 років.

"Зйомки в "Гаррі Поттера" закінчилися у червні, і я зрозуміла, що мені необхідні зміни. Для мене це було дуже символічно. Тепер я відчуваю себе вільною, адже я можу піти з дому, не замислюючись про те, зачесана я чи ні", - розповіла акторка.

Емма Уотсон почала зніматися в кіно в сім років і говорить, що для неї було дуже природно грати Герміону, адже вона схожа зі своїм персонажем.

"Як і я, вона дуже лояльна, розумна. До того ж у неї багато друзів-хлопців - мені це теж знайоме. Її прагнення догодити і знайти потрібні слова мені теж дуже близько. Ми обидві перфекціоністки", - розповіла акторка.

Уотсон починала працювати о дев'ятій ранку, закінчувала близько п'яти.

"Доводилося робити тисячі дублів, перш ніж я грала те, що повинна була зіграти. Я була як божевільна. Дорослі говорили мені: "Ми повинні тебе зупинити, але ти хочеш продовжувати". Я завжди була такою: мені важливо робити те, що я роблю, на 100 відсотків. По-іншому я не вмію", - поділилася Уотсон.

Нагадаємо, Емма Уотсон визнана Книгою рекордів Гіннеса найбільш високооплачуваною актрисою минулого десятиріччя в тому віці, в якому більшість підлітків лише починають думати про майбутню кар'єру.

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон зістригла волосся і сфотографувалася для журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі