пʼятниця, 15 грудня 2023 09:13

Емма Уотсон у зухвалих образах знялась для Vogue
6

Емма Уотсон знялась для Vogue
Фото: Charlotte Wales
Емма Уотсон знялась для Vogue
Емма Уотсон знялась для Vogue
Емма Уотсон знялась для Vogue
Емма Уотсон знялась для Vogue

Британська акторка Емма Уотсон прикрасила обкладинку Vogue British.

Зірка "Гаррі Поттера" постала перед камерами в ретросукні довжини міні. Крім цього вона одягла блискучий тренч і мініспідницю. Образ доповнила розтріпаним волоссям, ледь помітним макіяжем і масивними сережками.

У інтерв'ю Уотсон розказала про паузу в акторській кар'єрі.

"Моя кар'єра розвивається дуже швидко. Тому рішення взяти паузу, щоб займатися іншими справами - це серйозний крок. Рішення стати по іншу сторону камери, режисерувати й писати сценарії мене лякало. Адже я ніколи такого не робила. Я завжди була перед камерою", - пояснила Емма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 43-річна Кардаш'ян у в обтислому боді та атласних трусиках влаштувала сексуальну фотосесію

Зараз вона впевнена, що це було правильним рішенням.

"Тому що в мене є це відчуття, що тепер я маю власний голос, креативний простір та суверенітет. Певною мірою, мені здається, я не мала цього раніше. Я тішусь, що нині можу дозволити хаос в певних речах хоча б на деякий час і не знати, що буде далі. Я б це не проміняла ні на що", - зізналася акторка.

Американська модель у категорії plus size 36-річна Ешлі Грем знялась для видання Love Want. Зірка позувала в прозорому вбранні. Крім цього фотографувалась топлес. Вона прикрила пишні груди руками, а на інших фото засвітила соски.

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон у зухвалих образах знялась для Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі