неділя, 09 жовтня 2022 10:18

Еліксир молодості: п'ять зірок, які видаються молодшими за свій вік
5

Знаменитості постійно намагаються зберегти молодість якомога довше. Деякі з них звертаються по допомогу до косметологів і пластичних хірургів, а деякі дотримуються правильного способу життя.

Однією з таких є американська акторка Енн Гетевей. Їй цьогоріч у листопаді виповниться 40 років, але їй можна дати менше. Раніше зірка ділилася секретами молодості. Вона уникає сонячних променів, очищує шкіру засобами догляду й дотримується правильного харчування.

Американський актор і музикант Джаред Лето, якому торік виповнилося 50, може легко дати фору будь-якому 20-річному. А допомагає йому зберегти молодий вигляд здоровий спосіб життя. Лето не вживає спиртних напоїв, дотримується вегетаріанської дієти, займається спортом, а найголовніше – має здоровий сон попри насичений графік, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стінґу – 71. Найкращі "вічні" хіти британського артиста

Американська акторка Дженніфер Еністон у свої 53 роки має значно молодший вигляд. Її секрет полягає в тому, що зірка менше користується косметикою, а більше демонструє природну красу. Також для неї важливо правильно харчуватися, пити достатньо води й мати гарний сон.

Американській акторці Енн Гетевей цьогоріч у листопаді буде 40
Фото: instagram.com/annehathaway
Американський актор і музикант Джаред Лето, якому торік виповнилося 50 років, може легко дати фору будь-якому 20-річному
Американська акторка Дженніфер Еністон у свої 53 роки зовсім не має вигляд на свій вік
46-річну американську акторку Різ Візерспун легко сплутати з її 23-річною донькою за їхню схожість
Ще однією американською акторкою і співачкою, яка не має вигляд на свій вік, є Дженніфер Лопес

Американську акторку 46-річну Різ Візерспун легко сплутати з 23-річною донькою за їхню схожість. Зірка зізнавалася, що вона доглядає за шкірою, робить масажі, уникає сонячних променів і п'є достатню кількість води на день.

Ще однією американською акторкою і співачкою, яка видається молодшою свій вік, є 53-річна Дженніфер Лопес. Артистка має багато секретів молодості. Вона не курить, не вживає алкоголь і відмовилася від кофеїну. Також Лопес правильно харчується, а фігуру тримає в тонусі завдяки спорту.

Перший сезон американського серіалу "Друзі" вийшов 1994 року й миттєво здобув мільйони прихильників.

Героїв ситкому – Рейчел, Моніку, Фібі, Джої, Чендлера й Росса – знає майже кожний, а жарти із серіалу досі популярні. Про те, як змінилися за майже 30 років головні актори, дізнавайтеся в матеріалі.

Зовнішність Дженніфер Еністон, яка зіграла Рейчел, майже не змінилася зі знімання культового серіалу. А ще вона залишається популярною та затребуваною телезіркою.

Зараз ви читаєте новину «Еліксир молодості: п'ять зірок, які видаються молодшими за свій вік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі