понеділок, 01 квітня 2024 09:04

Ексучасник "МастерШеф" злив у мережу інтимні фото Полякової: реакція співачки
3

Оля Полякова і Владислав Міцкевич
Фото: instagram.com/mitskevychvlad
Оля Полякова і Владислав Міцкевич
Оля Полякова і Владислав Міцкевич

Ексучасник шоу "МастерШеф" і популярний блогер Владислав Міцкевич заявив, що перебував у стосунках зі співачкою Олею Поляковою.

На своїй сторінці в Instagram чоловік виклав відео, на якому показав квартиру, в якій вони нібито жили разом. Крім цього Міцкевич виклав їхні інтимні фото з поцілунками.

"Пів року у цій квартирі, у мене лежить контракт, я можу показати. Скільки вона тут сторіз записала з цього ракурсу, з такого. Для вас це був секрет. Ось вона приїхала до кінця забирати свої речі, вона з*балася з нашого дому. Наступні сторіз доказ, що ми разом були", - сказав блогер і демонстративно викинув жіночі туфлі з вікна.

Згодом чоловік видалив відео і навіть публічно вибачився. Заявив, що під час запису відео перебував під впливом надмірної кількості міцного алкоголю.

"Я просто в шоці. Відверто вибачаюся. Одразу скажу, що вже тривалий час приймаю антидепресанти. Я вчора вирішив трішечки поєднати їх з алкоголем, двома пляшечками віскі. У мене зірвало дах. Наговорив просто к*нч*н*го наклепу та брехні. Чому? Тому що ми з Олею тривалий час співпрацювали і у нас був конфлікт, жорсткий, на фінансовій основі, в якому ми не знайшли спільної мови. Розсварилися. І я вирішив просто наверзти жахливої нісенітниці", - зізнався блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова влаштувала зйомку з донькою на французькому узбережжі, але їх захейтили

Згодом Полякова відреагувала. За словами артистки, знімки були зроблені у неї в будинку.

"Сам автор цих наркотичних напідпитку сторіз вже на все відповів, все заперечив і вибачився. Щоправда, осад залишився. Це звичайний хайп на помсті через те, що не вийшла співпраця, дружба. Шкодую тільки через те, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми співпрацювали. Він був у мене вдома, знімав тут. Навіть ті фото були зроблені у мене. Ця людина дружила з моєю сім'єю", - пояснила Оля у своєму Instagram.

Додала, що блогер мав алко- та наркозалежності й тривалий час шантажував їхню родину.

"Сьогодні молоді люди хочуть отримати все і відразу. І можуть, на жаль, пожертвувати робочими й дружніми стосунками. Мені прикро. Він працював у мене, був звільнений, шантажував нас і зробив те, що зробив. Він був звільнений через вживання алкоголю та наркотичних препаратів. У мене дуже багато таких фоток із друзями, то правда. Що з нього взяти за цей наклеп і ф*гню? В суд на нього подати? З цієї людини немає що взяти. Від слова зовсім. Там проблеми з усім", - підсумувала Полякова.

Полякова понад 19 років офіційно перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Подружжя виховує двох дітей - 12-річну Алісу та 19-річну Марію.

Український кухар Євген Клопотенко розкритикував творчість Полякової. Чоловік назвав артистку "дивною людиною". У відповідь Полякова наголосила, що ресторатор не розуміє, про що говорить.

Зараз ви читаєте новину «Ексучасник "МастерШеф" злив у мережу інтимні фото Полякової: реакція співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі